Wreck this journal (WTJ)

Via via heb ik een boek ontdekt…Wreck this journal heet het. Het is een boek opgedragen aan alle perfectionisten op de wereld. Haha, that’s me!
In het boek staan op iederen bladzijden opdrachten die je moet uitvoeren.
De opdrachten variëren van iets creeëren tot heel hard met het boek tegen een muur aan slaan!
Nu denk je”vast..’ja, doeiii…’ Nou dat dacht ik eerst ook. Maar het is heel grappig want het helpt goed om out of the box te gaan denken. Tot nu toe heb ik op het gebied van het boek molesteren met koffie gekliederd en met een paintball geweer in het boek geschoten. Op het gebied van creeëren heb ik mijn hand om getrokken, 1 woord steeds weer opgeschreven en nog wat kleine dingetjes.
Ik moet het boek in de toekomst ook nog aan een lijntje gaan uitlaten, ermee slapen, laten vallen…nou ja en nog veel meer van die onzin! :)

Fotootjes voor de beeldvorming. :)

WTJ
wtj

Effect van paintballen.wtj-verf

Tjilp.wtj-tjilp 

5 Responses to “Wreck this journal (WTJ)”

 1. De Sierkip Says:

  Oh ja, wat leuk!! Ik had het boek ook al eens ergens op internet gezien, vind het helemaal geweldig, maar had het plan er één aan te schaffen alweer een beetje laten varen… wie weet toch nog.

  Groetjes, Simone

 2. Mylou Says:

  mooi hoor!!!

 3. Marije Says:

  Hoi Dorith,

  Dit is zo volkomen MESJOKKE….
  dit moet echt iets voor mij zijn denk ik !!! 😉

  Heb al gesnuffeld op Internet ernaar.
  Groetjes van Marije

 4. Rena Says:

  Leuk om de journal van een ander te zien! Mooie pagina met die vogels!
  Succes met wrecken!

 5. Bregje Says:

  Hoi, dit ziet er leuk uit! Ik heb ook een Wreck this Journal gekocht een tijd geleden, maar ik heb er nog niet zo heel veel mee gedaan. Ik ben net als jij een perfectionist en dat vernietigen gaat me nog niet zo goed af, hihi.