Een ijsvogel in de tuin!

Wij zijn al een hele tijd een beetje aan het speuren naar ijsvogels..we zijn ervoor naar de Lepelaarsplassen geweest en daar hebben we ze ook zien vliegen! Als we in het bos zijn zijn we er ook op gespitst.
Vanmiddag begon Vincent ineens weer over ijsvogels…hij hoorde er nu echt 1 bij huis….ja ja het zal wel…die zitten niet hier.

Maar hij had wel gelijk! 2 huizen verderop zat er zowaar een ijsvogel op het vogelhuisje!! Wauw, zo dichtbij, en zo goed te zien!! Dat was echt heel speciaal. We hebben gauw een foto gemaakt, niet een superfoto maar hij staat erop!!

3 Responses to “Een ijsvogel in de tuin!”

  1. Karin Says:

    Wauw, wat een mooie foto. En ook nog bijna gemaakt in je eigen achtertuin!! Super.

  2. Marieke Says:

    Wow te gek zeg, ik wist helemaal niet dat die in Nederland voorkwamen!

  3. Monica Says:

    Wat gaaf zeg. Wij zijn laatst met de klas van mijn dochter ook op excursie naar de Lepelaarplassen geweest en daar hebben we ze ook gezien. Ook heb ik er een keer eentje hier vlakbij (bij Intratuin Almere) aan de rand van het bos gezien. Heel indrukwekkend zijn ze.