Gehaakte hangers

Ergens op het werldwijde web (ik weet niet meer waar!) kwam ik een ideetje tegen wat ik natuurlijk al lang in mijn hoofd had maar nu ineens vorm kreeg! Het begin van een granny square gebruiken om wat anders leuks mee te gaan doen! Joehoe, de haaknaalden erbij en gaan met die banaan! Eerst gewone hangers gemaakt maar later eentje met lint en kraaltjes. En die hangt nu lekker aan mijn haaktas! (en de ideetjes zijn nog niet op..maar mijn katoen bijna wel dus wordt vervolgd)

circles

4 Responses to “Gehaakte hangers”

 1. De Sierkip Says:

  Wat een leuk idee, superfleurig zijn ze!

 2. Mieke Says:

  Wat een leuk idee! Komt de vulling er niet doorheen? Of vul je gewoon niet te strak op (alhoewel me dat stug lijkt)?

 3. Edith Says:

  Hoi Hoi!

  Leuk idee!

  Even een tip en antwoord op Miekes vraag:

  Ik doe vulling in dit soort gevallen in een stukje van een (oude) nylonkous. Werkt perfect!

  Ik koop goedkope panties of pantiekousjes in verschillende kleuren en pas de kleur aan obv haak/breiwerk. Zo zie je het niet, maar het werkt wel!

  Groetjes Edith

 4. Mylou Says:

  Ik wil wel graag iets bruin en okergeel en blauw. Voor als je tijd hebt, bezig bijtje 😀