Het leven van een sok

…en waar een vakantie al niet goed voor kan zijn.

Eindelijk heb ik mijn sok weer opgepakt. Inmiddels een jaar laten liggen denk ik. Het is maar goed dat mijn voeten niet meer groeien anders was ie nu te klein geweest. Vorige week tijdens een weekje Drenthe even lekker door kunnen breien aan die leuke, vrolijke sok! En de smaak is helemaal terug! Kan inmiddels aan niks anders meer denken dan aan draadjes en naalden. Tjonge, jonge.

sokken03

In ons vakantiehuisje was alles aanwezig (het was er super!) behalve een onderzetter. Nou, die haken we dan maar even snel! Bekend patroontje inmiddels, maar dan net weer even anders.

onderzetters

2 Responses to “Het leven van een sok”

  1. Mylou Says:

    Gaaf zeg, die onderzetters!! Zijn die ook in de verkoop? Die glazen van mij zien er zo snel zo viezig uit!

  2. De Sierkip Says:

    Haha, die sokken, bekend probleem, die UFO’s, en dan heb ik nog niet eens een groentetuin. Ze worden wel mooi!
    Groetjes, Simone