Nieuws

Tja, nu is er wel een hele lange tijd verstreken.
Wat zal ik er eens van zeggen? 1 ding maar eerst dan, datgene waar het nu allemaal om draait! Ik ben 19 weken zwanger! In juli verwachten we ons eerste kind. Wat een sensatie allemaal!
Eerst 3 maanden hondsberoerd en nu kan het genieten beginnen. We moeten ook een heleboel uitzoeken, aanschaffen etc.
Momenteel komt er erg weinig uit mijn handen. Sinds vorige week weer even aan de haak geweest. De herfstvakantie was de laatste keer dat ik draadjes had aangeraakt. Ik had helemaal een draadjes fobie, haha.
Kralen komen er voorlopig niet aan. Nu ik zwanger ben brand ik gewoon even niet want het is niet geheel duidelijk of dat wel of niet kwaad kan voor de baby.

Hoop wel weer eens wat te kunnen laten zien, maar voor nu weten jullie dan even waarom het hier zo stil is. :)

3 Responses to “Nieuws”

 1. De Sierkip Says:

  He Dorith, wat geweldig! Van harte gefeliciteerd!! Gelukkig voel je je nu beter, da’s wel zo bevorderlijk voor het genieten van je zwangerschap! Ja en nogal logisch dat heel veel andere dingen er dan even niet toe doen, maar dat is toch ook helemaal niet erg. Ik zou zeggen: doe het rustig aan, groei maar lekker en geniet er vooral van! Groetjes, Simone

 2. het groene kamertje Says:

  Gefeliciteerd! Geniet ervan zoveel je kan, en maak je niet druk om dingen zoals je blog, dat komt wel weer. Ik hoop wel weer ooit kralen van je te zien want die vind ik geweldig! Liefs, Audrey

 3. Mylou Says:

  In “het leven van een sok” schrijf je dat je voeten niet meer groeien, maar wist je dat je van een zwangerschap een grotere schoenmaat over kan houden?!? Gauw die sokken aan en lekker schaatsen over de vloer, dus!

  Enne natuurlijk gefeliciteerd, maar dat hadden we allang in het echie gedaan 😀