Granny square deken

Weet je nog, 2 jaar geleden? Dat ik een bericht plaatste over het haken van granny squares. En dat dat misschien wel een kussen of een kleed ging worden? Nou, hij is af hoor! Mijn eigen gehaakte kleed van 143 granny squares!!!

20121016-111830.jpg

Ik heb hem tussentijds vaak laten liggen, kwam er dan weer niet aan toe of de kleuren kwamen mijn neus uit. En toen ik er weer mee aan de slag wou bleek dat 2 van de 4 gebruikte kleuren niet meer te koop waren in mijn wolwinkeltje! :S
Toen zat er niks anders op dan niet groter te willen gaan en afronden die handel! En dat is gelukt. Ik heb er een leuke rand aangehaakt die ik vond op de site van Lucy van Attic24. Ik ben helemaal trots. Heb de smaak weer te pakken, gauw verder met mijn giant granny square! ( herinner je je die nog?)

20121016-111841.jpg

20121016-111848.jpg

2 Responses to “Granny square deken”

  1. Wilma Dame Says:

    Hij is prachtig! (en mijn favoriete kleuren). Het is dat ik echt geen tijd heb maar het is echt heel leuk hoor!

  2. margriet Says:

    Heel erg mooi, ook de kleuren, echt mijn smaak (-;
    Hij is zeker niet te koop?
    Heb je ook een handleiding of een site hoe je deze vierkantjes maakt?