cadeautje…

Ik heb voor een collega (die zo enthousiast was over mijn weblog ;)) een tashanger gemaakt voor aan een luiertas bijvoorbeeld. Ze heeft net een baby gekregen en is nu weer aan het werk. Inclusief het vilten hart allemaal uit mijn eigen fabriekje!

Ik wou graag nog een foto voor ik hem weg zou geven dus dat was gisteravond laat om 23.30 uur. :)  Vandaar de wat beroerde belichting van de foto, helaas..

4 Responses to “cadeautje…”

 1. Karin Says:

  Ja! een allerscheetigst scheetje! ’t Is een héél leuk kado voor Elza.

 2. Elza Says:

  Een super kadootje!
  ’t Is me nog nooit gebeurd, maar nu heb ik een passende tas bij de hanger gezocht. Een rode tas met roze bloemetjes. En dan deze hanger eraan. Niet voor te stellen hoe leuk! Bijna te mooi om te gebruiken. DANKJEWEL!

 3. Dorith Says:

  Hahaha! Dat is leuk om te horen!! :)
  Wat kan een mens toch veranderen he?
  Dank je wel voor je reactie!

 4. Marieke Says:

  Wat een snoepige hanger, daar zullen ze vast heel blij mee zijn!