Bijna tijd voor een actie!

Nog een paar dagen wachten en dan komt er op mijn site een Valentijn verrassing voor jullie!! Ik ga nog niet vertellen wat het is. Een klein tipje van de sluier..het is groen en het heeft dus te maken met Valentijnsdag! Mijn bedoeling is om de actie dit weekend te onthullen (pam pam pam wat officieel :) ) Houd de site dus goed in de gaten!

Kleine sneakpeek om iedereen enthousiast te maken…(tja die foto zegt ook wel bijna alles eigenlijk..)

5 Responses to “Bijna tijd voor een actie!”

 1. Ukkie Says:

  een kikker op een hartje?

  ik ben benieuwd!

 2. Mylou Says:

  Hey Dorith,

  Wat een schatje!!

  Als ik deze kraal zie moet ik denken aan het sprookje van Grimm, de kikkerkoning, maar dan vertaalt naar 2009.

  Het prinsesje met de gouden bal laat haar bal in de koningsvijver vallen en vraagt aan de kikker of hij haar bal wil halen. Dit doet hij nadat zij belooft dat hij dan op 14 februari haar valentijn mag zijn. Hij duikt de vijver in en zoekt de bal. Helaas is door milieuvervuiling het goud aangetast en is de bal paars-wittig uitgeslagen. Het prinsesje is hier zo boos over dat ze de kikker achterlaat in de vijver, maar de kikker houdt haar aan haar belofte. Hij springt op de bal en laat niet los…Omdat het prinsesje niet zonder haar bal kan, zijn ze toch nog samen met valentijn. The end.

 3. Ozowiezo Says:

  Schattig prinsje in kikkervermomming!

 4. mzwei Says:

  Heel verassend. Ziet er leuk uit met een mooie kleurencombinatie. Door de kikker krijg je een opkkikertje.

 5. Maureen Says:

  Wat geweldig als je dit kan!!!