And the winner is..

pom pom pom…

De winnaar van de 1 april actie is geworden…Yvonne Lenders!
Yvonne, van harte gefeliciteerd met het winnen van een fantastische joker. Ik heb ernorm moeten lachen om de grap met het rauwe ei, en de pritt lippenbalsem! :) Jij bent echt té erg op 1 april! 😉
Vandaag nog een nieuwe grap uitgeprobeerd?
Als je me even mailt met je adresgegevens stuur ik onderstaande joker naar je toe.

joker-winnaar

Alle anderen worden ontzettend bedankt voor het meedoen, de grap over de haaspazen was ook een erg leuke! Zulke opmerkingen worden er in mijn klas ook regelmatig gemaakt. Geweldig he?

Mijn 1 april begon vanmorgen ziek met enorme buikkrampen. Vanmiddag werd ik wakker en heb ik in het zonnetje in de tuin een beetje de krant gelezen. Wat een heerlijk weer. Nu voel ik mee weer goed!
Op naar de volgende actie! 😀

One Response to “And the winner is..”

 1. Yvonne Lenders Says:

  Jippie…….! Zo, dáár ben ik superblij mee! Wát een beauty van een joker en wat een bijzondere manier om er aan te komen. Van harte bedankt, ik zal hem koesteren!

  De laatste jaren heb ik de kids niet meer kunnen foppen, ik had zo’n beetje alle grappen van het repertoire al minstens een keer gehad. Daar komt misschien bij, dat ik ietwat (te?) sentimenteel word op mijn ‘ouwe dag’, hihi, dus als ik een grap bedenk en de uitwerking inschat, vind ik het (te) zielig voor die arme bloedjes van kinderen van mij, die (inderdaad 😉 al zoveel geleden hebben met zo’n moeder. Maar je weet nooit… wellicht hou ik me nog een aantal jaar gedeisd, totdat ze geen argwaan meer koesteren, en dan Sla Ik Weer Toe….!!!

  Nogmaals heel hartelijk bedankt voor de mooie joker, ik ga je mijn adresgegevens toesturen.

  Beterschap toegewenst, zorg goed voor jezelf en laat je vertroetelen, de hele week is het lekker weer en is het niet bijna schoolvakantie of zo? Dus: Relax….!

  Met hartelijke groet,
  Yvonne