Rood met witte stippen

Er zijn van die combinaties die iets hebben. Ik heb dat bijvoorbeeld met bruine en roze. Maar ook turquoise en bruin gaan heel mooi samen. Tenminste, dat vind ik dan. 😉
En dat heb ik ook met de zo ‘ontzettend voor de hand liggende maar o zo leuke combinatie’…rood met witte stippen! Het doet me denken aan die mooie vliegenzwammen in de herfst. En zeg nou zelf, zodra je rood met witte stippen ziet dan moet je wel vrolijk worden!

Afgelopen weekend heb ik een klein setje kralen gebrand, 5 stuks, en allemaal even mooi…rood met witte stippen dus!

roodmetwittestippen-314

5 Responses to “Rood met witte stippen”

 1. Sandra Says:

  😀 leuk! moet automatisch denken aan 1 van de weinige Nederlandse liedjes die ik in Zuid Afrika leerde kennen…op ’n grote paddestoel ROOD MET WITTE STIPPEN… 😉

 2. Yvonne Lenders Says:

  Daar word je inderdaad meteen vrolijk van, oftewel: je bent meteen in (je) nopjes! Hoe krijg je het voor elkaar om de stippen zo mooi verdeeld over de kraal te krijgen. Ik krijg zomerse neigingen en, misschien omdat ik (altijd) aan de lijn ben ;), associaties met heerlijke ijslollies, maar dat komt waarschijnlijk omdat ze zo stralend zijn.

  Meeeeer van die, graag….!

 3. knofje Says:

  He jammer, net te laat voor de actie..
  Wat een lekker frisse kralen zijn dit! Rood met witte stippen, altijd goed!

 4. Dagmar Says:

  Wat mooi! Kan ik ze ook via jou inkopen? Past zo mooi binnen mijn assortiment van mijn winkeltje!

  Groetjes van Dagmar

 5. Ingeborg Says:

  Hallo,

  Ik ben helemaal wild van alles in rood met witte stippen! Toevallig stuit ik via google op deze geweldige kralen(maar ik zag wel dat het dateert uit 2009)!! Maak je deze nog steeds en kan ik ze kopen? Wat kosten ze?

  Ik hoop dat je ze nog maakt!!
  Alvast bedankt voor je reactie!

  Groetjes Ingeborg