The world wide web

logo_home_png

Vandaag heb ik de knoop doorgehakt! Ik heb een Flickr acount aangemaakt. Al een hele tijd zat ik te twijfelen, wel doen, niet doen. Ik heb tenslotte mijn website al en ook mijn weblog is een plek waar ik veel foto’s kan laten zien.
En hoe meer je hebt, hoe meer je ook bij moet houden he?
Maar het concept van Flickr vind ik zo leuk. Je kunt alle foto’s plaatsen die je maar wilt en mensen van over de hele wereld kunnen erop reageren! En vooral dat laatste, dat reageren…daar ben ik gek op! :) Net als de reacties die ik van jullie hier krijg op mijn berichtjes..altijd weer een feestje om te lezen.

Ik ben nog lang niet klaar met het updaten van mijn Flickr..dat zal nog wel even wat tijd kosten maar het begin is er. Dus voor degene die van leuke foto’s kijken (kralen natuurlijk he..en amigurumi en straks nog meer) houdt…snel naar mijn nieuwe Flickr pagina! En laat je een berichtje achter??

Groetjes voor nu!

One Response to “The world wide web”

  1. Marieke Says:

    Hoi Dorith,

    Leuk jij ook op Flickr :)