Wat een weertje he?!

Vandaag zijn we op de fiets gesprongen en naar het Natuurpark Lelystad gefietst om daar te gaan lunchen! Haha, wij gaan eigenlijk nooit ‘uit lunchen’ maar het was nu zulk mooi weer en we hadden toch nog niet gegeten..dus vooruit! Na een behoorlijk eindje fietsen hebben we heerlijk op het terras aan het water gezeten. En er waren een hoop mensen met hetzelfde plan. Gezellig druk was het.
Ik heb genoten van een lekker groot stokbroodje gezond. :)
Daarna nog even door het park gefietst natuurlijk en de Pater Davidsherten waren net door het water aan het waden. Mooi gezicht was dat, vooral ook omdat er een aantal jongen bij waren. Daarna weer terug naar huis gefietst waar we op ons eigen terrasje ons diner heben gegeten. 😉

pater-davidsherten

Ik heb ook weer nieuwe kralen op mijn site gezet! Afgelopen week een stuk minder gebrand, want ja er moet natuurlijk ook weleens gewerkt worden :)

2 Responses to “Wat een weertje he?!”

  1. Ingrid. Says:

    Echt genieten met dat mooie weer ! Leuke foto !
    Fijne maandag , groetjes Ingrid.

  2. Patricia Says:

    De Pater Davidsherten zijn mijn favorieten.