Expositie in bibliotheek Lelystad

Vanmorgen vroeg ben ik naar de bibliotheek geweest, hier in Lelystad, om de vitrine daar in te richten met mijn glaskralen. Spannend hoor, het is de eerste keer dat mijn kralen in een vitrine liggen. Ik ben er erg blij mee!
Helaas zijn nagenoeg al mijn foto’s onscherp geworden, het glimt en weerspiegeld ook zo fijn allemaal. :)
Deze foto geeft en mooi totaal overzicht en is redelijk scherp.
De expositie duurt nog tot begin juli.
En..ja het klopt dat je ook kralen ziet die op mijn site als verkocht staan…maar ja ik moet ook een soort van eigen collectie hebben he?! 😉

vitrine

3 Responses to “Expositie in bibliotheek Lelystad”

 1. Patricia Says:

  Ziet er goed uit! Een hele vitrine vol!!
  Als ik komende maand nog in Lelystad kom, zal ik zeker even een kijkje nemen.

 2. Marieke Says:

  Dat ziet er super uit zeg! Ik mag eind van hegt jaar in een verpleeghuis in Haarlem een aantal 3-hoekige vitrinekastjes vullen.

  In eerste instantie zou ik in Juni maar toen ik hoorde dat ze in November ook vrij waren heb ik daar voor gekozen. Aangezien ze daar ook reclame voor je maken in de nieuwsbrief en zelfs in de krant en de spulletjes voor je verkopen als er interesse in is, leek me dat zo vlak voor de feestdagen veel gunstiger 😉

 3. Vick Nieuwenhuis Says:

  Jammer dat ik niet in de buurt ben om te snuffelen.. Wat veel heb je zeg! Kan me voorstellen dat je hier heel trots op bent!
  groet, Vick