Wat een weer, en daar ben ik weer!

Wat een week hebben we achter de rug zeg! Ontzettend heerlijk lekker warm! Maar soms ook wel een beetje té warm. We kwamen hier regelmatig richting de 30 graden. Het was voor mij mijn laatste weekje werken voor de zomervakantie. Altijd heel druk maar ook gezellig.
Door de warmte niet veel achter de brander gezeten en ook het bijhouden van de site is er een beetje bij in geschoten. Ik zal het nu weer even goed maken.
Om te beginnen een geweldige foto (helaas niet van mijn hand maar van die van mijn vriend) van een schitterende stokroos tegen een strakblauwe lucht.

stokroos

De foto is genomen op het complex van de groentetuinen hier. Want ook als het warm is moet daar van alles gebeuren. Bessen plukken deze keer….en weer émmers vol! Helaas vergeten een foto van de emmers te maken, maar wel een van de huiscollectie aan bessenproducten. :) Ontzettend lekkere sap gemaakt van een combinatie van verschillende soorten bessen. En overheerlijke jam! Je kunt haast een winkeltje beginnen zo. (O ja, het is trouwens niet mijn tuin he? Hij is van mijn vader…maar soms speel ik voor hulpboerin :) )

bessen

En wat natuurlijk ook niet mag ontbreken in mijn berichtje is iets over glas. Vanmorgen vroeg heb ik de vitrine in de bibliotheek weer leeggehaald. De expositie is afgelopen en het was een groot succes! Ik heb regelmatig email gekregen, zelfs telefoontjes met vragen over en belangstelling voor mijn kralen. Echt super leuk!
Nu heb ik al mijn kralen weer in huis, dat voelt toch ook wel weer fijn hoor :)
Voordat het zo warm werd had ik nog een aantal nieuwe kralen gemaakt, waaronder 3 vissen en een setje. Ik laat hier alvast een speciaal soort vis zien, de slijkvis. Ik heb hem zo genoemd omdat ie echt een slijkgroene kleur heeft, de naam van het glas is Frog Pound. Maar goed, in mijn verhaaltje is het dus zo ver gekomen dat deze vis op de bodem van een poeltje leeft tussen het slijk. Hij zit zo onder dat ‘ie wel genoodzaakt was om een petje op te zetten. En omdat ‘ie toch ook wat modebewust is heeft hij ervoor gekozen om een zilverkleurig petje op te doen! 😀

vis-frogpound300

Zo, en daar moeten we het maar weer even mee doen. Genoeg gekletst. Wil je de andere nieuwe kralen zien? Ze staan op mijn site!

Tot de volgende keer!

Comments are closed.