Labels

Daar zijn ze dan!! Deze labels heb ik gisteren gemaakt. Ik heb er gelijk een collage van gemaakt want ik vond de kleuren zo leuk bij elkaar. Dus als je vanaf nu een bestelling plaatst bij Kralorium dan zul je er zo’n leuke label bij vinden! :)

collage-labels

One Response to “Labels”

 1. gertie Says:

  Hallo Dorith,

  wat een geweldig leuke labels! om helemaal vrolijk van te worden..
  Vandaag heb ik wat spulletjes mee naar kantoor genomen die ik van je kralen had gemaakt (je weet wel, van de set Summer). Ik had er een sleutelhanger met 2 hangers en een kettinghanger van gemaakt, en iedereen die ze zag vond ze geweldig! Jammer voor hun wil ik ze niet verkopen..

  Een van mijn collega’s die helemaal weg was van je dierenkralen vroeg me of je ook wel eens iets met katten maakt. Dat is nl. haar favoriete huisdier en ze zou het geweldig vinden als ze zo’n kraal van jou zou hebben. Dus misschien een idee?

  Groet
  Gertie