Bonjour! Ca va?

Lang geen nieuws hier…wij waren in de Dordogne! We hebben een heerlijke vakantie gehad met lekker warm en zonnig weer. Hoe kan het ook anders in Frankrijk?
Zelfs nog in een winkeltje geweest waar ze sieraden verkochten van handgemaakte glaskralen. Ik ben naar binnen geweest om te vragen of hij ook een website had, maar helaas. Liever tijd besteden aan kralen branden dan aan een site bouwen :). Natuurlijk wel even mijn site achtergelaten.

Dit jaar weer eens met de tent op vakantie geweest en wat is het toch leuk als je dan midden in de nacht een uil boven je tent hoort. Nu je gewoon weer in huis tussen 4 muren slaapt hoor je niks. Ook wel prettig maar toch net wat minder sfeervol.
En natuurlijk ook in de kano geweest. We hebben een tocht van 10 en een van 19 km gedaan. Heerlijk ontspannen. Heel wat anders dan bijvoorbeeld op de Ardeche of in de Verdon. Daar is het bikkelen met de stroming en de rotsen. Op de Dordogne doe je ruuuustig aan. :) Geweldig!

Nu weer ‘back to normal life’, en dat betekent dat ik nog een kleine 2 weekjes vrij heb voordat het nieuwe schooljaar begint. Voor deze week wordt er mooi, zonnig en warm weer verwacht dus de vraag is of ik wel achter mijn brander kruip. Ik ben ook druk bezig in de tuin met van alles en nog wat. Wel heb ik een nieuwsbrief in de planning staan die een dezer dagen komt met daarin weer leuke aanbiedingen.
Straks eerst maar weer eens aan de boodschappen, want in een huis heb je weer voorraad nodig!

dordogne

ezels-dordogne

2 Responses to “Bonjour! Ca va?”

 1. Patricia Says:

  Welkom terug :)
  Mooie foto’s!

 2. Yvonne Says:

  Hoi, Dorith,

  Klinkt geweldig, heeeeerlijk: kamperen, vooral bij lekker weer. Wij hebben het een paar keer gedaan i.c.m. een fietstocht langs de Loire. Ahhhhhhh….. mooie herinneringen!

  Beeldschone foto’s, wát een lekker bekkie heeft le petit âne :> Gaan we die terugzien op één van jouw creaties?

  Ik kijk uit naar de nieuwsbrief.

  Groetjes en nog heel veel ontspanning toegewenst.