Challenge 4

2 Weken geleden is challenge nummer 4 afgesloten. Op het glaskralen forum is deze al het hele jaar gaande. (zie ook eerder berichten)
Deze keer geen foto  bij het  thema maar alleen een omschrijving. En die omschrijving was Nederland!! Je was verplicht de kleuren rood, wit en blauw te gebruiken, daarbij ook nog oranje en 1 kleur naar keuze.
Pfjiew, niet bepaald een onderwerp waar ik zo zat ideeën bij kreeg. Ja nu wel uiteraard, maar nu is de challenge al gesloten, haha!

Het lukte mij niet helemaal om mijn ideeën die ik had uit te voeren dus uiteindelijk zijn het 2 snoezige kikkeroorbellen geworden. Ik had er ook nog een ring bij gemaakt maar die had scherpe randjes jammer genoeg. En omdat er niet meer voldoende tijd was om hem opnieuw te maken heeft ‘ie niet mee gedaan met de stemming.
Gelukkig kreeg ik 2 stemmen voor mijn kikkertjes.

De challenge is nu voorbij, de laatste stap die nog genomen wordt is dat alle inzendingen en motivaties door een internationale jury worden bekeken. Hieruit wordt dan de Beadmaker van het jaar gekozen. Het was leuk om er zo eens aan mee te doen!

challenge-04

One Response to “Challenge 4”

  1. Marina Says:

    Ze zijn prachtig! Misschien een idee om hier mee door te gaan en ze te gaan verkopen? Ben ik je eerste klant!
    Groetjes, Marina

    PS Iedereen is vol bewondering over de kikker op het rode hart!