Weekend

Wat een weer dit weekend! Heerlijk op mijn Birckenstockjes lopen! Op de groentetuin wordt het al een ietsiepietsie groener. Maar wat heb je een geduld nodig zeg…en regen! Dus ik ben blij dat het nu dan even regent, geen hoosbuien hier dus dat valt erg mee. Maar dan kan de boel in ieder geval goed groeien. Ik heb van mijn vaders tuin al de eerste 4 aardbeien geplukt en opgegeten, heerlijk! Helaas ben ik dit jaar te laat met aardbeien, dus dat wordt wat voor volgend jaar.

Gisteren was de Zeebodemloop weer! En wederom was het snikheet. Afzien dus, 8 km. lang Maar het was ook genieten want het is altijd kicken als het lukt. Ik had een mooie eindsprint en mijn uiteindelijke tijd was 46 minuten! Woohoo, daar was ik wel even trots op! Misschien komt er nog een fotootje, hangt ervan af of ik er nog enigzins representatief op sta. :)

En vandaag met spierpijn aan alle kanten hebben we nog een leuke wandeling gemaakt door een bos in de buurt. Heerlijk genoten van een verrassende omgeving en het is gelukt om weer 2 mooie vlinders op de foto te zetten! Die ontbraken nog aan de collectie. :)
Een kleine vuurvlinder:

kleine-vuurvlinder300

en een Hooibeestje:

hooibeestje300

De kralen die deze week op de planning stonden blijven daar nog even lekker staan. Helemaal geen tijd/ energie voor gehad. Het komt wel weer. Gelukkig gaat het met mijn oog supergoed. Als het zo door blijft gaan zoals nu heb ik nagenoeg geen last meer. Dan hebben de artsen dus een mooie voorspelling gedaan!

 

Ik heb me ook ingeschreven voor een Woodlandswap op Swap-bot.

Swap-bot swap: Woodland swap
I swap with Swap-bot!  

Het is voor mij de eerste keer dat ik mee doe. De bedoeling is om voor 1 persoon iets te maken wat past bij het thema Woodland. Dus alles uit een bos en dan vooral de leuke en lieve beestjes die daar leven. :) Het idee zit al in mijn hoofd, nu nog de uitvoering. Als alles geswapt is laat ik hier wel foto’s zien.

One Response to “Weekend”

  1. De Sierkip Says:

    Wat fijn dat het zo goed gaat met je oog!! Even wachten loont dus, dan hoeft de operatie niet door te gaan! Mooie vlindertjes, wat leuk dat je de namen weet, dat weet lang niet iedereen 😉