Doemarkt

Er werd hier gisteren in de stad een Doemarkt gehouden waar alle verenigingen zich presenteren.Ik heb de hele dag in de stand gestaan van de Volkstuinvereniging Het Gelderse Hout waar ik mijn tuintje huur.
Het was een leuke en gezellige dag!  We hadden een wedstrijd om het gewicht van een pompoen te raden en de gelukkige winnaar kreeg de pompoen dan mee naar huis. Over de hele dag hebben we 5 mensen blij gemaakt!

doemarkt

De mooie kalebassen en pompoenen op de foto zijn van iemand die ook bij ons op het complex zit. Zelf heb ik ook veel kalebassen maar minder variatie. Weer iets erbij voor op mijn verlanglijstje. :)
(O ja en voor de geïnteresseerden onder ons…ik heb nog een tuintje erbij geuurd…haha.. nu heb ik dus 2 are!  Later meer daarover 😉 )

2 Responses to “Doemarkt”

  1. Mylou Says:

    Goed hoor, zo’n tweede tuintje!!! Ik meld me vast aan voor de bananen, citroenen en sinaasappels van al die fruitbomen die er komen te staan!!

  2. Arina Says:

    Leuke photo.vande “Harvest” ……….
    So sorry a belated ” Happy Birthday” … have a Great year.