Dubbele tuin!

Nou daar zit ik dan! Dik tevreden in mijn kale groentetuin van 2 are! (Heb je mijn mooie huisje in aanbouw al gezien??)Het rechter stuk is nieuw erbij. Ik heb er net een kersenboom ingezet. We hebben het tussenhek open geknipt. Mocht het nou tich niet gaan bevallen dan kan het redelijk eenvoudig weer teruggebracht worden naar 2 losse tuinen. Nu is het natuurlijk een hele kale natte boel. Er is weinig te beleven. (En ook nog steeds veel water) Maar ik ben al druk bezig met het maken van plannen voor volgend jaar. En voorlopig ben ik ook nog wel even zoet met spitten want het linker stuk moet nog voor de helft op de kop gezet

dubbeletuin!

2 Responses to “Dubbele tuin!”

 1. Mylou Says:

  Hey,

  Dat ziet er goed uit, leuk zo in het midden! Hopelijk geeft hij op de hele felle zomerdagen ook wat schaduw aan de planten die dat nodig hebben.

  Hoe was je vakantie?

  Groetjes Mylou

 2. De Sierkip Says:

  Daar is ze weer, begon bijna te denken dat je van de aardbodem verdwenen was, maar niets is minder waar! Nu ben je echt grootgrondbezitter, daar kun je je naar hartelust op uitleven, nu met spitten, straks zaaien en dan weer oogsten, leuk hoor!! Ben heel benieuwd hoe dat er straks uitziet als alles vol staat. Dat je nog tijd hebt voor sokken… ze zijn mooi hoor!!

  Groetjes, Simone