Testing 6

Ik ga nog even door hoor :) Deze kralen heb ik ook weer gemaakt met zilver glas. Vanaf links tot die helderblauwe midden voor is Taxco van TAG. Rechts achteraan is Cassis, ook van TAG (2 kralen). En  die daarnaast is een uitprobeersel met zilverdraad. Dat was even eenmalig want daar heb ik de lol nog niet van ontdekt :)

taxcotest2

3 Responses to “Testing 6”

 1. Vick Nieuwenhuis Says:

  Gaaff!! al die testkralen! Heerlijk dat weer buiten, kan je niet aan je tuin werken en lekker achter de brander zitten. Volgens mij heb je een hele schare fans die hier af en toe komen neuzen of er al weer iets mooi nieuws is. super!

  groet, Vick

 2. Marije Says:

  Heeeee, dat zijn echte water-kralen zo !!
  Hartstikke leuk zijn ze ( ja, blijf een zeemansvrouw hoor 😉 )

  Groetjes, Marije

 3. Marloes Says:

  Wow wat een mooie kralen zeg! Leuk dat we weer creaties van je kunnen zien! Zo te zien heb je het weer opgepakt.
  Suc6 met alle creative uitspattingen!