Nog wat Michou

Omdat ik van die leuke reacties krijg gooi ik dan toch ook maar deze foto op mijn blog! Dit zijn een aantal kralen in de Michou-style zoals ik ook al eerder had laten zien. De witte vooraan heeft echter een enorm gat! Zie je hem zitten, rechtsonder??
Het begon met een luchtbel onder het glas…altijd een beetje oppassen dat ie niet naar boven komt. Ik dacht dat ik hem wel  ‘onder controle’  had maar helaas… Toen ik hem ’s morgens uit mijn oven haalde bleek de luchtbel een gat te zijn geworden…hmm :(! En toen ik de foto maakte heb ik natuurlijk helemaal niet meer goed opgelet met als resultaat…juist ja, de bevestiging dat echt niet alle kralen perfect zijn! :p

freestyle-michou

2 Responses to “Nog wat Michou”

 1. Marije Says:

  Nou zeg !!
  Dit soort vrolijke & zonnige kralen laat alle sneeuw & ijs buiten op slag verdwijnen hoor !!

  En die *foutjes*…..ach, die zien wij als leek niet Dorith 😉

  Echt hartstikke leuk zijn ze,

  liefs, Marije

 2. Mylou Says:

  Nou, ik vind die kraal met het gat nog steeds het mooiste hoor!!