Update kralorium!

Heb ik eindelijk de smaak weer een beetje te pakken achter de brander, komt er toch ineens een hoeveelheid sneeuw uit de lucht! Ja, hallo! Dan wordt het gelijk weer te koud om daar met het raam open te gaan zitten. En daarnaast…als er buiten sneeuw ligt dan ben ik liever buiten! :) Is er bij jullie ook zoveel gevallen?

Maar goed, om het een beetje goed te maken ben ik er eens even voor gaan zitten om mijn site weer een update te geven. Ik heb een aantal setjes (waaronder enkele van de kralen van mijn weblog) te koop staan op mijn site. Ben je nieuwsgierig klik dan gauw hier!

Dan is het ook alweer bijna het einde van het jaar….Tijd voor een eindejaarsknaller! Ik ging eens even terugzoeken op mijn weblog wat ik vorig jaar bedacht had…en tot grote schaamte kan ik dat niet terug vinden?! Wel beloofd en niet gedaan? Of weten jullie hoe dat zit? Hmmm..vreemd, ik dacht toch echt dat ik ook toen een kraal verloot heb.
In ieder geval zal ik het volgende week goed maken! Ik ga er eens even goed over nadenken! :)

*edit*
Er zal wel teveel sneeuw in mijn ogen zitten…ik heb hem al gevonden..vorig jaar was het zo’n mooie, mysterieuze en spacy telefoonhanger….die je kon winnen!

One Response to “Update kralorium!”

  1. Patricia Says:

    Hééééél MOOI!!!!!
    En hier ook vééél sneeuw 😉