Dit ben ik!

Ik ben Dorith, 36 jaar en ik woon in Lelystad.
Ik hou er van om leuke dingen te maken! De ene keer is dat met papier, een andere keer juist liever met vilt. Ook haken vind ik erg leuk om te doen en dan vooral amigurumi. Ik heb dat een keer op het internet ontdekt en sindsdien vind ik het geweldig! Amigurumi staat voor rondhaken. De meeste patronen zijn in het Japans, ook zijn er veel Japanse boeken te krijgen. Aangezien mijn ouders regelmatig voor origami in Japan komen heb ik inmiddels een leuke verzameling boeken! :)
En als je dan eens niks te doen hebt of ziek bent…tja dan is het heerlijk om lekker wat te prutsen met een haaknaald!

Ook vilt vind ik dus erg leuk! Niet zozeer om zelf te vilten (dat wil ooit nog wel eens doen) maar gewoon leuke dingetjes maken. Een naald, mooi draadje en wat vilt en dan maar zien wat het wordt!
Origami is een grote hobby van mijn ouders, mijn moeder geeft er zelfs workshops in. Zodoende kom ik er ook vaak mee in aanraking en ik moet zeggen..het is fascinerend en leuk! Dus zul je op mijn weblog regelmatig ook creaties van papier aantreffen.

En natuurlijk heb ik nog de leukste hobby..glaskralen branden! Als je daar meer over wilt lezen kun je terecht op mijn site kralorium. Waarschijnlijk zul je op mijn weblog ook enkele creaties voorbij zien komen.

Naast al dat gepruts werk ik 3 dagen in de week in het Speciaal Onderwijs.
Inmiddels werk ik alweer 15 jaar in het onderwijs, en het blijft het leukste vak wat ik had kunnen kiezen. Ik heb een heel gezellige groep kinderen en iedere dag is weer anders!

Ik hoop dat je veel plezier hebt in het lezen van mijn weblog. Je mag gerust commentaar achter laten als je dat wilt. Voor mij altijd erg leuk om te lezen! :)